-

 
Jackpot kat. 1 - Italský Jackpot - Jackpot

Jackpot kat. 1 - Italský Jackpot - Jackpot

Upřesnění

Italský Jackpot aneb nejlevnější lyžování

Pravděpodobně, až si porovnáte ceny nabízené v této kapitole s cenami vypsanými u příslušných lyžařských středisek, pomyslíte si, že jsme se museli zmýlit. Ale tak tomu není.


Vzájemně výhodná dohoda


Ve své podstatě je tento způsob prodeje zájezdů založen na vzájemné výhodnosti. Vy, klienti, kteří za každou cenu netrváte na zcela konkrétním lyžařském středisku a ubytovací kapacitě, získáváte možnost pořídit Vaši zimní dovolenou za ojediněle výhodných cenových podmínek. Naopak my, cestovní kancelář, profitujeme na skutečnosti, že Vás můžeme „umístit“ do námi již objednané, ale stále volné ubytovací kapacity, případně do střediska, do kterého jede ne zcela vytížený autobus.


A jak to tedy funguje v praxi?


Několik lyžařských středisek, ve kterých disponujeme značnou lůžkovou kapacitou, jsme rozdělili do 4 kategorií. Každá z nich nabízí, dle našeho názoru, kvalitativně přibližně shodné podmínky. Zohlednili jsme jak nabídku lyžařskou, tak i kvalitu a polohu ubytovacích kapacit. I z tohoto důvodu je například lyžařská oblast Bormio / San Colombano rozdělena dle jednotlivých kapacit do kategorií 2 a 3. Vy si tedy máte možnost zvolit, především asi s ohledem na lyžařskou nabídku a finanční náročnost, kategorii, která Vám bude vyhovovat nejvíce. V momentě uzavření smlouvy o zájezdu je nutno specifikovat jen způsob Vámi preferované dopravy a celkový počet účastníků a samozřejmě i složit zálohu ve výši 30 % z celkové ceny zájezdu vypsané tabulkou.


Destinaci se dozvíte několik dnů před odjezdem


Dále se Vám telefonicky (na číslo, které musí být uvedeno ve smlouvě o zájezdu), nejpozději ve středu před Vaším pátečním, resp. sobotním či nedělním odjezdem, ozve náš zaměstnanec či obchodní zástupce a sdělí Vám, ve které lyžařské oblasti a ve které ubytovací kapacitě jste „vyhráli Váš Jackpot“. Pak již zbývá jen zvolit přesné typy skipasů a dalších služeb (viz slevy a příplatky u předmětného lyžařského střediska a ubytovací kapacity), zájezd doplatit, vyzvednout si odjezdové pokyny včetně poukazů na ubytování a lyžařské permanentky a můžete cestovat. A to výrazně levněji.

Upřesnění

Val di Fassa e Carezza (skipas Dolomiti Superski), všechny katalogem nabízené "apartmánové" kapacity

Upřesnění

Arabba / Marmolada (skipas Dolomiti Superski), všechny katalogem nabízené „apartmánové“ kapacity

Upřesnění

Val Gardena / Alpe di Siusi (skipas Dolomiti Superski), všechny katalogem nabízené „apartmánové“ kapacity

Upřesnění

Madonna di Campiglio / Pinzolo (skipas Madonna di Campiglio)
všechny katalogem nabízené „apartmánové“ kapacity

Upřesnění

Livigno (skipas Livigno)
všechny katalogem nabízené „apartmánové“ kapacity

Upozornění

cestovní kancelář si vyhrazuje právo „přidělení“ nižší (kvalitativně tedy vyšší) kategorie „Italského Jackpotu“ (samozřejmě bez jakéhokoli navýšení ceny)
většina pobytů je od / do soboty, některé jsou ale od / do neděle a termíny viz záhlaví ceníku jsou u nich posunuty o 1 den dopředu
první vypsaný lednový termín od 04.01. do 11.01. je u řady ubytovacích kapacit často na začátku zkrácen o 1 den, tedy na termín od 05.01. do 11.01.; cestovní kancelář si vyhrazuje právo takto zkrácený termín v případě potřeby použít též v rámci Jackpotu a to proti refundaci částky 500 Kč / os.
u některých ubytovacích kapacit je v místě povinný příplatek (závěrečný úklid, klubová karta, …) hrazený přímo klientem
cestovní kancelář negarantuje požadavky na ubytování více „Italských Jackpotů“ v rámci jedné ubytovací kapacity a od 3 apartmánů výše ani v rámci jednoho střediska
veškeré příplatky a slevy v rámci skipasů vypsané u každého konkrétního střediska budou poníženy o 15 %, pro účely „Italského Jackpotu“ tedy bude počítáno pouze 85 % jejich standardní výše

Výhody a nevýhody

[ zpět ]

 

Partneři: